Om os

Hvem er vi

Exact Brazil A/S administreres af Exact Invest A/S - datterselskab til Exact Group A/S. Exact Invest A/S blev stiftet i 2007, da vi på baggrund af grundige analyser af den politiske stabilitet, økonomi samt demografiske udvikling, så et stort potentiale i det brasilianske ejendomsmarked.  Vi etablerede som følge kontor i Fortaleza med dansk/brasiliansk personale, der i dag ledes af direktør i Exact Invest Brazil Ltda. Kurt Kahla.

Hovedkontoret i Århus ledes af adm. direktør i Exact Group og Exact Invest Martin Nymark, der står for den danske administration og kontakten til investorselskaberne, herunder Exact Brazil A/S. Alle ledende kræfter har mange års erfaring fra finans- og ejendomsbranchen og har store lokale netværk i både Brasilien og Danmark. Vi er i alt 25 dedikerede medarbejdere fordelt på kontorerne i Århus, Fortaleza (i Brasilien) og Bogota (Colombia). Alle medarbejdere taler det respektive lokale sprog og bidrager dermed, individuelt og kollektivt, til Exacts omfangsrige lokale ekspertise og erfaring.


Martin _260x 220

Martin Nymark
Adm. direktør i Exact Group og Exact Invest Martin Nymark er uddannet i Danske Bank med speciale i finansiering og investering og har 22 års erfaring fra finans- og ejendomsbranchen. Martin har tidligere været aktiechef i Henton.


Kurt _k _brasilien _260x 220   

Kurt Kahla
Adm. direktør Kurt Kahla i Exact Invest Brazil Ltda. har mere end 17 års erfaring indenfor ejendomsbranchen, hvor han har beklædt en række forskellige direktør poster i ind- og udland. Siden 2008 har Kurt været ansvarlig for Exact Invests investeringer i Brasilien og har siden 2010 været bosat i landet. 

Exact Brazil video


Se video over udvalgte Exact-projekter i Brasilien

Læs mere her